Spatiu Comercial 2000 mp, soseaua Iasi Tomesti

Descriere spatiu comercial

Vă propunem spre vânzare un spațiu comercial impresionant aflat pe una dintre cele mai tranzitate artere din Iași, șoseaua Iași - Tomești.

Această proprietate deosebită are o suprafață generoasă de 2000 de metri pătrați + pod 500 mp, oferind suficient spațiu pentru a dezvolta orice tip de afacere. Indiferent că vă gândiți la o sală de fitness, un centru comercial, un magazin sau chiar un sediu pentru compania dumneavoastră, această locație va satisface toate nevoile și cerințele pe care le aveți.

Clădirea este situată într-un punct strategic, fiind ușor accesibilă atât pentru clienții aflați în tranzit, cât și pentru cei locali. șoseaua Iași - Tomești este una dintre principalele căi de acces către municipiul Iași, asigurând un trafic intens, iar acest spațiu comercial beneficiază de o expunere deosebită către drum, asigurând astfel o vizibilitate maximă pentru afacerea dumneavoastră.

Proprietatea dispune de 4200 mp teren, asigurând astfel suficiente locuri de parcare pentru toți potențialii clienți. Accesul în clădire se poate face prin mai multe intrări, iar spațiul generos permite realizarea unui design interior personalizat și optimizarea întregului spațiu în funcție de nevoile specifice ale afacerii dumneavoastră.

În plus, spațiul beneficiază de o serie de facilități suplimentare, cum ar fi birouri, spații de depozitare și toalete, toate contribuind la confortul și practicitatea spațiului. De asemenea, există posibilitatea de a adapta și transforma spațiul în altceva decât un spațiu comercial, cum ar fi birouri sau săli de evenimente, datorită caracteristicilor flexibile ale acestuia.

În concluzie, acest spațiu comercial reprezintă o oportunitate excelentă pentru a-ți dezvolta afacerea într-o zonă deosebit de vizibilă și cu trafic intens. Oferind un spațiu generos, flexibil și dotat cu toate facilitățile necesare, această proprietate este alegerea ideală pentru cei care caută să-și extindă afacerea sau să-și dezvolte un nou concept de business.

Reprezentare exclusiva! Comision 0 %.ID Oferta: 196

Pret Vanzare: € 2,600,000+TVA
Numar Camere:10
Zona:Tomesti
Suprafata utila:2000 mp
Reper:Petru Olteanu nr 58
Tip Spatiu:Constructie separata
Structura:Beton
Vitrina:20 ml
Actualizat la: 19 Mai 2024
Numar de afisari: 967

Caracteristici generale

  • Stare: Stare Buna
  • Pereti: Lavabil
  • Plansee: Beton
  • Ferestre: Lemn
  • Podele: Gresie
  • Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Curent trifazic, Gaz, Internet, Telefon
  • Incalzire: Fara
  • Servicii: administrare
  • Alte Dotari: